Μπρούσκο : Τραγικη κατάληξη – Ο Πάτροκλος σε αμόκ έτοιμος για όλα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο βλέπουμε ότι φτάσαμε στο φινάλε της σειράς με τις εξελίξεις να χτυπούν κόκκινο. Ωστόσο ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Αλλά πριν φτάσουμε στο τέλος βλέπουμε ότι οι εξελίξεις χτυπούν κόκκινο όσον αφορά τη Δήμητρα και τον Πάτροκλο.

Τελικά η μητέρα θα υπερτερήσει έναντι της ερωμένης και έτσι η Δήμητρα πηγαίνει και πλησιάζει ξανά μετανιωμένη την κόρη της την Μαρίνα και ύστερα από πάρα πολύ καιρό τα ξαναβρίσκει μαζί της. Την ίδια ώρα ο Πάτροκλος έχει θολώσει από το αμόκ που τον έχει κατακλύσει, αφού έχασε οριστικά την αγαπημένη του Δήμητρα και εκείνη παίρνει την απόφαση να συνεχίσει τη ζωή της με τον γοητευτικό δικηγόρο τον Κυριάκο.

Ο Πάτροκλος είναι θηρίο ανήμερο και αποφασισμένος να τον βγάλει από τη μέση  φτάνει στην Κύπρο με σκοπό να ολοκληρώσει το σχέδιό του. Ο Πάτροκλος φτάνοντας στην Κύπρο είναι έτοιμος για όλα για να αποτρέψει με οποιονδήποτε τρόπο την σχέση που ξεκίνησε η Δήμητρα με αυτόν τον γοητευτικό Κυριάκο .

Source :
videogr.gr