Μπρούσκο: H Στέλλα ορκίζεται εκδίκηση !

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε ότι ο Ματθαίος δεν του έφτανε τα πολλά προβλήματα που έχει με την Αναστασία και τον πατέρα της φαίνεται τώρα ότι θα έρθει να προστεθεί η ζήλια και η παραφροσύνη της Στέλλας που θέλει να τον αποτελειώσει αλλά και να τον εκδικηθεί.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι πάνω σε μια κρίση η Στέλλα δηλώνει στον Ματθαίο ότι όλη αυτή η ιστορία με την Αναστασία της έχει στοιχίσει ψυχολογικά και του θέτει τους όρους μέχρι να γεννήσει. Έτσι λοιπόν του λέει ότι μέχρι να γεννήσει δεν θέλει να πολύ βλέπει την Αναστασία και δεν θέλει να την παντρευτεί.

Ο Ματθαίος τα χάνει με αυτά που ακούει και πριν αρχίσει να φωνάζει της λέει με ηρεμία ότι δεν του αρέσει καθόλου η εξέλιξη που έχει πάρει όλη αυτή υπόθεση και θα προσπαθήσει να κόψει την κουβέντα μαζί της! Η Στέλλα όμως επανέρχεται και του κάνει σαφές ότι θα τον εκδικηθεί και δεν θα τον αφήσει να παντρευτεί την Αναστασία. Μάλιστα στο τέλος της κουβέντας της του λέει ότι ανήκει στην οικογένεια των Ματθαίων γιατί Ματθαίο θα γεννήσει ! Φυσικά ο Ματθαίος γίνεται άγριο θηρίο και καταλαβαίνει ότι δεν θα ξεμπλέξει εύκολα μαζί της!

Source :
videogr.gr