Ποια θα στεφθεί Σταρ Κύπρος; Μην χάσετε απόψε τον μεγάλο τελικό του «Star Κύπρος 2016»

Λάμψη, φώτα, ένταση αγωνία και εκπλήξεις που θα συζητηθούν ετοιμάζει η μεγάλη παραγωγή του MegaOne «Star Κύπρος 2016».

Τα ψέματα τελείωσαν. Τα κορίτσια που «κονταροχτυπήθηκαν» για μία θέση στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς «Star  Κύπρος 2016», ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα στη σκηνή του Pavilion, για να διεκδικήσουν το στέμμα της νικήτριας.

Μόνο μια από τις 12 υποψήφιες θα είναι η νέα Star Κύπρος 2016, αφού κοινό και 14 κριτές καλούνται να δώσουν για τελευταία φορά την ψήφο τους, στο κορίτσι που θέλουν να πάρει το στέμμα.

Μετά από μήνες προετοιμασιών, παραγωγοί και υποψήφιες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να χαρίσουν μία αξέχαστη βραδιά στο κοινό.

Τις είδατε, τις γνωρίσατε μέσα από φωτογραφίσεις, ερωτήσεις και πασαρέλα , μία σειρά δοκιμασιών που στόχο είχε να αναδείξει τα κορίτσια που εσείς ξεχωρίσατε και τώρα ήρθε η ώρα να αναδείξουμε τις ωραιότερες, χαρίζοντας τους ένα τίτλο ομορφιάς.

Η τελική «μάχη» θα μεταδοθεί απόψε στις 21:20 το βράδυ στο MegaOne και η ιστοσελίδα TVOne News θα βρίσκεται στα παρασκήνια για να σας μεταδώσει όλες τις λεπτομέρειες του show.

Το κέφι θα ανάψουν οι αγαπημένες Ελένη Χατζίδου και Ελευθερία Ελευθερίου, οι οποίες θα αναλάβουν να ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους με την παρουσία τους.

Source :
tvoneneews