Πρώτη επέτειος γάμου για τους Μάριο και Φάνο – Η ευχή από πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή

Ο γνωστός συγγραφέας Μάριος Φρίξου μαζί με τον σύζυγο του Φάνο γιόρτασαν ψες τα ξημερώματα την πρώτη επέτειο του γάμου τους στο νυχτερινό κέντρο Bataclan Live της Πάφου.

Η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο μέχρι το χάραμα στα γνωστά και πολύ υποσχόμενα μπουζούκια της Πάφου, όπου οι ιδιοκτήτες Κρίστια και Χρίστος είναι στενοί φίλοι του ζεύγους. Το Κέντρο επιφύλασσε όπως φάνηκε διάφορες εκπλήξεις στους δύο άντρες την νύχτα της επετείου τους.. Ο Μάριος και ο Φάνος έσβησαν μαζί ένα κερί προς τιμή του έρωτά τους. Η τούρτα όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες ήταν εντυπωσιακή! Ο δημοφιλής Έλληνας λαικός βάρδος Άγγελος Διονυσίου τους αφιέρωσε το αξέχαστο τραγούδι του Στράτου και της Μοσχολιού “Με λες αγάπη”.
Τα γαρίφαλα έπεφταν βροχή τόσο στο τραπέζι όσο και στην πίστα. Εξασφαλίσαμε δήλωση του Μ. Φρίξου ο οποίος μας είπε μεταξύ άλλων: “Διασκεδάσαμε με τη ψυχή μας, όπως πολλοί ερωτευμένοι συνάνθρωποι μας, ειδικά για ένα γάμο που παλέψαμε από την πλευρά μας με νύχια και με δόντια ώστε να κατοχυρωθεί νομικώς στην Κυπριακή Δημοκρατία, με τα περί γάμου δικαιώματα. Δεν είμαστε ομοφυλόφιλοι ούτε ετεροφυλόφιλοι.
Είμαστε απλά άνθρωποι με αισθήματα και αγάπη. Επόμενο μας βήμα, πιο μελλοντικά βέβαια, θα είναι πολύ πιθανώς η απόκτηση δικών μας βιολογικών παιδιών, τα οποία ασφαλώς θα επιδιώξουμε να κρατήσουμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Τέλος, την επέτειο αυτή του γάμου μας, την αφιερώνουμε ειδικά, σ’ όλους εκείνους τους απλούς λαικούς ανθρώπους, τη μάνα μου, τ’ αδέλφια μου, αρκετούς συγγενείς και συγχωριανούς μου από τη Λύση και την Ξυλοφάγου που αψήφησαν τους δήθεν και καθωσπρέπει και μας τίμησαν πέρσι τέτοια μέρα στη δεξίωση του γάμου μας, άντρες και γυναίκες με τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Το έπραξαν για ένα και μοναδικό λόγο: Επειδή είναι άνθρωποι που έχουν μέσα τους φιλότιμο, ανθρωπιά, γνήσια αγάπη.

Source :