Πως θα κάνεις το φλερτ σχέση;

Α! Μπράβο! Ωραία νέα! Είσαι διακοπές, γνώρισες κάποιον και όχι απλά σου αρέσει για τώρα παραθαλασσίως, αλλά σου αρέσει και γενικά! Μπράβο κορίτσι μου! Μπράβο! Αν και τη βγάζω τη λύσσα που εγώ δουλεύω Αύγουστο μήνα και εσύ χαριεντίζεσαι, θα κάνω την πολύ κυρία και θα σε στηρίξω λέγοντας σου μερικές συμβουλές που …

… δίνουν οι ειδικοί προκειμένου να σε βοηθήσουν να εξελίξεις αυτό το καλοκαιρινό φλερτ σε φθινοπωρινή σχέση!

Περίμενε. Πάρε χρόνο να γνωριστείτε χωρίς να « εκβιάζεις» τίποτα. Θα ήταν καλύτερα να βγαίνετε τακτικά ραντεβού παρά να κολλήσετε ο ένας πάνω στον άλλο. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως απογοητευτικό, αλλά πολλές φορές τα αργά βήματα όχι μόνο σου επιβεβαιώνουν την έλξη που αισθάνεσαι για κάποιον, αλλά την αυξάνουν κιόλας με δεδομένο ότι γνωρίζεις περισσότερα στοιχεία του που μπορεί να σου αρέσουν και ότι μπαίνει το σημαντικότατο στοιχείο της αναμονής !

Μην βγαίνεις τυπικά ραντεβού. Ωραία. Να βγείτε και ρομαντικά, να πάτε και σινεμά, να ανάψετε και τα κεράκια σας αλλά μήπως να οργανώσεις και κάτι διαφορετικό; Για παράδειγμα, μπορεί να είχε πολύ πλάκα να κάνετε μια βόλτα με ποδήλατο ή να πάτε σε μια παιδική χαρά. Επίσης καλό είναι να κάνετε κάτι που να σας βάλει να συμμετέχετε σε μια κοινή δραστηριότητα : να μαγειρέψετε μαζί, να ψωνίσετε, να κάνετε ένα σπορ …δες τι τύπος είναι και κινήσου αναλόγως.

Άσ’τον να μην φαντάζεται το «μαζί». Στην αρχή μιας γνωριμίας, ειδικά αν μας αρέσει ο άλλος, όλοι οι άνθρωποι μπαίνουμε ασυναίσθητα στη διαδικασία να φανταστούμε πώς θα ήταν να είμαστε μαζί. Συνήθως οι γυναίκες  ενθουσιαζόμαστε με τη φαντασίωση αυτή, ενώ οι άντρες φαίνεται πως στο στάδιο αυτό, ειδικά αν τους αρέσει κάποια, φαντάζονται όλα τα προβλήματα που θα είχαν αν ήταν μαζί της. Το έχω παρατηρήσει και σε άντρες φίλους μου που ενώ μπορεί να γουστάρουν πολύ κάποια, την ίδια ώρα είναι και πολύ διστακτικοί στο να είναι μαζί της γιατί φαντάζονται ότι μέσα στη σχέση μπορεί να αισθάνονται αδύναμοι ή ανεπαρκείς μπροστά της.

Να είσαι ειλικρινής. Εφ’όσον θέλεις να τον κρατήσεις και μετά τη λήξη της καλοκαιρινής σαιζόν, καλά θα κάνεις να λες αλήθεια. Δεν σου λέω να του αραδιάσεις τα πάντα για τη ζωή σου, αλλά (!) μην πεις και τίποτα που είναι ψέματα ή υπερβολή και σε περίπτωση που εξελιχθεί σε σχέση θα πρέπει να το «μαζέψεις» στο μέλλον. Δηλαδή, φίλη μου, μην παρουσιαστείς ως Lara Croft ενώ κανονικά δεν ξεκολλάς από τον καναπέ σου απλώς και μόνο για να του φανείς συναρπαστική !

Να είσαι ευέλικτη. Το να μην είσαι άκαμπτη και πιεστική είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο γιατί είναι καλοκαίρι και είστε διακοπές, αλλά και γιατί είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό, αν όχι αναγκαίο στοιχείο, για μία σύντροφο. Το να είσαι ευέλικτη σε σχέση με το δικό του πρόγραμμα, τους φίλους, τα ενδιαφέροντα του, το χρόνο που θέλει να μείνει μόνος του είναι εξαιρετικά σημαντικό και το να μπορείς να το κάνεις σχετίζεται τελικά με ένα και μόνο πράγμα : την ανασφάλεια σου. Το να μην έχεις ανάγκη να σε ακολουθεί και να είστε μαζί διαρκώς έχει να κάνει και με το πόσο συνεπής και αφοσιωμένη είσαι εσύ στο δικό σου πρόγραμμα, στους δικούς σου φίλους, στα δικά σου ενδιαφέροντα …. Είναι ωραίο πράγμα τώρα να έχουν πάει όλοι οι άλλοι της παρέας στο μπαρ και εσύ να περιμένεις μήπως σου στείλει να βρεθείτε;

Να γίνει το σεξ. Είπαμε ναι, να το κάνεις σχέση και να μη βιαστείς να το «κάψεις», αλλά μην μου χαζεύεις κιόλας! Στην τελική είναι καλοκαίρι και είναι ένας γκόμενος. Από τη στιγμή που τον γουστάρεις και περνάτε και ωραία όταν είστε μαζί, δεν μένει τίποτα άλλο από το να γίνει το σεξ παρακαλώ πολύ!

Λοιπόν, αυτά είχα να σου πω ως μερικά βασικά στοιχεία που καλά θα κάνεις να τα λάβεις υπόψη σου αφού σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτός ο τύπος, αλλά έχε και ένα νου να τα προσαρμόσεις αναλόγως γιατί και εγώ μπροστά σε ένα υπολογιστή είμαι και στα λέω, δεν σας παρακολουθώ στο beach bar! Αυτό που θέλω ,όμως, να σου τονίσω είναι ότι σωστό είναι αφού σου αρέσει να είσαι λίγο πιο μεθοδική από το «σε είδα, μου αρέσεις, το κάνουμε», αλλά προς Θεού μην κάνεις τον Ναπολέοντα με διάφορα τρελά σχέδια στρατηγικής γιατί το πιθανότερο είναι και να μην πετύχουν και να μιζεριάσεις μέσα στη λαλάγγα!