Πώς θα καταλάβεις ότι σε απατά!

Man texting SMS on mobile phone in bed

Μπορεί ο σύντροφός σου να μην σου έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα, απλά εσύ να αγχώνεσαι ότι μπορεί να συμβεί. Η αγωνία σου να καταλάβεις αν σε απάτησε μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα, γι’ αυτό καλύτερα να ξέρεις ποια σημάδια είναι αυτά που θα πρέπει να σε προβληματίσουν (και δεν θα χάσεις το δίκιο σου, αν τα ισχυριστείς).

1. Αρχίζει να περιποιείται περισσότερο τον εαυτό του και να ντύνεται καλύτερα: Σου θυμίζει κάτι; Ναι, την πρώτη περίοδο του έρωτα σας που θέλατε να είστε όμορφοι και να κάνετε εντύπωση ο ένας στον άλλο. Και η προσθήκη επιπλέον (ή καινούργιας) κολόνιας, επίσης θα πρέπει να σε προβληματίσει.

2. Προσέχει πολύ το κινητό του: Εκεί που δεν είχε κανένα πρόβλημα να απαντάς στις κλήσεις τους, ξαφνικά το μαζεύει δίπλα του και… κοιμάται μαζί του το βράδυ! Προφανώς, δεν επιτρέπει στην άλλη να τηλεφωνεί τις ώρες που εκείνος είναι μαζί σου, αλλά δεν θέλει και να το ρισκάρει.

3. Άλλαξε τα κωδικούς τους στο e-mail και το Facebook: Κάποτε είχες το ελεύθερο να μπαίνεις παντού, ώσπου μια μέρα ξαφνικά ανακάλυψες ότι σου έχει απαγορεύσει την πρόσβαση. Δεν αναρωτιέσαι γιατί;

4. Τσακώνεται περισσότερο μαζί σου: Έχεις παρατηρήσει ότι ψάχνει αφορμές για να έρθετε σε σύγκρουση, σε κατηγορεί για πράγματα που δεν θα μπορούσες να φανταστείς στο παρελθόν και ξεσπά τα νεύρα του πάνω σου διαρκώς. Προβληματίσου!

5. Αναφέρεται τακτικά σε ένα καινούργιο γυναικείο όνομα ή αναφέρεται σε μία γυναίκα υποτιμητικά, επίσης τακτικά: Με τον τρόπο αυτό, συνήθως, προσπαθεί να καλύψει κάτι. Στην πρώτη περίπτωση, το κάνει για να θεωρείς ότι δεν τρέχει κάτι, μια νέα φίλη ή συνάδελφος, στη δεύτερη, για να υπονοήσει ότι δεν θα του άρεσε ποτέ η συγκεκριμένη. Στην πραγματικότητα, προδίδεται.

6. Σου προτείνει να κάνετε διακοπές ξεχωριστά: Μέχρι τώρα πηγαίνατε μαζί, τώρα τι άλλαξε;

7. Δεν έχει όρεξη να κάνει sex μαζί σου: Το χορταίνει ίσως αλλού