Πώς να καταλάβεις ότι του αρέσεις!

1) Το πρώτο σημάδι φυσικά είναι η γλώσσα του σώματος! Για να την διαβάσουμε.

• Παρατηρείστε αν σας κοιτάει.

• Δείτε αν γέρνει προς το μέρος σας όταν κάθεστε κοντά.

• Παρακολουθήστε αν αρχίζει να περιποιείται τον εαυτό του.

• Παρατηρείστε τις χειρονομίες του και τον τρόπο που κάθεται. Οι ανδροπρεπής χειρονομίες σε έναν άντρα δείχνουν ότι θέλει να σας εντυπωσιάσει.

2) Παρατηρείστε πόσο σας κοιτάει και που.

Όταν ένας άνδρας ενδιαφέρεται για μια γυναίκα, την κοιτάει στα μάτια και στα χείλη. Αν είναι ντροπαλός μπορεί το βλέμμα του να πλανάται στο χάος. Θα το καταλάβετε ότι νιώθει αμηχανία εκείνη την στιγμή. Αν τον πιάσετε να γυρνά απότομα το κεφάλι του, σα να μην συμβαίνει τίποτα, πάλι ενδιαφέρεται για εσάς.

3) Ακούστε αυτά που λέει.

Είναι πιθανό να θέλει να σας εντυπωσιάσει. Όταν μιλάει και ταυτόχρονα σας πλησιάζει, για παράδειγμα, περπατάτε αρκετά κοντά, τότε σίγουρα ενδιαφέρεται για εσάς. Σε αντίθετη περίπτωση κρατά αποστάσεις κάνοντας απομακρυσμένα βήματα.

4) Παρακολουθήστε αν θα προσπαθήσει να σας αγγίξει.

Η επαφή είναι το σημαντικότερο δείγμα. Αν προσπαθήσει να σας ακουμπήσει την ώρα που συζητάτε ή σας αφηγείται μία ιστορία , τότε είναι σίγουρο πως νιώθει πράγματα για εσάς. Η πρώτη επαφή ξεκινά συνήθως από το χέρι ή τον ώμο.

5) Πιθανόν να καταλάβετε κάτι από τους φίλους του.

Οι φίλοι έχουν την συνήθεια να πειράζουν τον φίλο τους, όταν ο ίδιος ερωτεύεται. Τα πειράγματα και τα αστειάκια μπορεί να γίνουν μπροστά σας!

6) Παρακολουθήστε αν ξεκίνησε μια καινούρια δραστηριότητα που κάνετε και εσείς.

Αυτό σημαίνει πως θέλει να αποκτήσει κοινά μαζί σας και να περνά χρόνο κοντά σας!

7) Social media. Πόσο συχνά σας στέλνει.

Μπορεί να παραξενεύεστε με το γεγονός, ότι του είναι πιο εύκολο, να επικοινωνεί μέσω των social media. Συμβαίνει. Για αρχή τουλάχιστον ίσως να προτιμήσει αυτόν τον τρόπο.

8) Παρατηρεί τα πάντα επάνω σας!

Τι σημαίνει αυτό; Αν κόψετε τα μαλλιά σας, θα σας κάνει σίγουρα κάποιο κοπλιμέντο. Αν φορέσετε κάτι που του αρέσει θα σας το πει. Ένας άνδρας που τα παρατηρεί αυτά, σίγουρα νιώθει πράγματα για μια γυναίκα!

9) Μην απογοητευτείτε αν το παίζει χαλαρός.

Είναι η άμυνα του. Αν κάνει αυτά που κάνετε εσείς, βγαίνει στα μέρη που βγαίνετε εσείς, αν δεν παίρνει τα μάτια από πάνω σας, σας κάνει κοπλιμέντα, σας στέλνει μηνύματα, και νιώθει λίγο αμήχανος, πρέπει κάποια στιγμή να το παίξει χαλαρός