Σεξ στο αυτοκίνητο: Πώς θα το απολαύσετε χωρίς να γεμίσετε μώλωπες

Το σενάριο γνωστό: Είστε στην αρχή της σχέσης σας, έχετε βγει για ποτό, σε καληνυχτίζει με ένα απλό φιλάκια και μέσα σε δύο δευτερόλεπτα κοντεύετε να βγάλετε τα μάτια του άλλου. Το πρόβλημα είναι πως έχει έρθει η μητέρα σου από το χωριό και την φιλοξενείς. Φυσικά δεν είναι λύση να πάτε σπίτι του γιατί μέχρι να φτάσετε εκεί θα εκραγείτε. Τι μένει; Να βρείτε ένα σχετικά απόκρυφο σημείο κοντά στο σπίτι σου και να κάνετε σεξ μέσα στο αυτοκίνητο.

Αν δεν το έχεις κάνει ποτέ, χάνεις… Η εμπειρία είναι συγκλονιστική και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχεις τον καλύτερο οργασμό ever. Η ιδέα ότι μπορεί κάποιος να σας πιάσει στα πράσα και ότι δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας (για να μην βγει η μητέρα σου στο μπαλκόνι και σε ψάχνει) είναι αυτή που κάνει όλο το γεγονός πιο σέξι.

Εγώ έχω κάνει σεξ στο αυτοκίνητο και μέχρι να βρω τις καλύτερες στάσεις έχω γυρίσει αρκετές φορές σπίτι με μώλωπες. Για να μην το πάθεις και εσύ θα σου πω τις καλύτερες συμβουλές.

● Προσπαθήστε να φτάσετε σε οργασμό χωρίς να αλλάξετε στάση γιατί η αλήθεια είναι πως η διαδικασία να αλλάξετε είναι λίγο άχαρη.

● Τρεις είναι οι καλύτερες στάσεις. Εκείνος να κάθεται στο κάθισμα του οδηγού και εσύ από πάνω του, να ξαπλώσετε το κάθισμα του συνοδηγού και εκείνος από πάνω σου ή στο πίσω κάθισμα για doggy style.

● Προσοχή στο σασμάν και και στον καθρέπτη. Σε αυτά τα δύο γίνονται τα περισσότερα ατυχήματα.

● Σε περίπτωση που δεν έχει χαρτί στο αυτοκίνητό του και εσύ δεν έχεις στην τσάντα σου η πιο έξυπνη λύση είναι να βγάλει εκείνος το εσώρουχό του και να σκουπιστείτε εκεί. Ακούγεται λίγο αηδία αλλά είναι η μόνη λύση.

● Μην βάλετε μουσική στο αυτοκίνητο για να φτιάξετε ατμόσφαιρα γιατί έτσι δεν ξέρετε καθόλου τι γίνεται έξω. Όταν υπάρχει ησυχία υπάρχει περίπτωση να ακούσετε όταν έρθει ή περάσει κάποιος. Μπορεί να έρχεται να σας πάρει μάτι και δεν το θέλεις αυτό!