Σοκ στο μπρούσκο : Ο Πάτροκλος πυροβολεί τον πατέρα του ! Τι θα γίνει μετα;

Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της αγαπημένης μας σειράς μπρούσκο τόσο θα δούμε τις εξελίξεις να φουντώνουν φτάνοντας την αγωνία των τηλεθεατών στο κόκκινο. Ο Πάτροκλος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τον πατέρα του εξαιτίας της Ρενάτας ωστόσο τα πράγματα δεν αργούν να παρεκτραπούν φτάνοντας την αγωνία μας στο κόκκινο. Ο Διαμαντής πλέον τον έχει αποκληρώσει, ενώ δεν διστάζει να τον δώσει στην αστυνομία για να αθωώσει τον ανιψιό του τον Σήφη.
Ο Πάτροκλος είναι θολωμένος από τα νέα ότι ο πατέρας του τον κατέδωσε στην αστυνομία για να προστατέψει τον ανιψιό του τον Σήφη. Ο Πάτροκλος πλέον είναι έτοιμος για όλα και παίρνει το όπλο του και πηγαίνει στο σπίτι του Διαμαντή. Ο Πάτροκλος εισβάλλει στο σπίτι του πατέρα του και ουρλιάζοντας τον κατηγορεί ότι πήγε και κατέδωσε το ίδιο του το παιδί. Ο Πάτροκλος εκτοξεύει απειλές εναντίον του Διαμαντή και του λέει ότι θ πληρώσει για όλα αυτά που πήγε και έκανε. Ο Διαμαντής στη θέα του όπλου σαστίζει και προσπαθεί να τον ηρεμήσει λέγοντάς του ότι πρέπει να μιλήσουν και να βάλει το όπλο μέσα.
Πριν προλάβει ο Διαμαντής να ολοκληρώσει τις φράσεις του ο Πάτροκλος ξεκινά να πυροβολεί και ο Διαμαντής τρελαίνεται. Ο Διαμαντής παραλίγο να πέσει νεκρός από τις σφαίρες του Πάτροκλου και προσπαθεί να τον καλμάρει και τελικά τα καταφέρνει..
Ο Πάτροκλος είναι σε απόγνωση και καταρρέει μπροστά στον Διαμαντή. Τότε γρήγορα τρέπεται σε φυγή, μιας και τον αναζητά η αστυνομία για την υπόθεση δολοφονίας του Σηφαλάκη. Ο Διαμαντής είναι ακόμα σαστισμένος μιας και λίγο έλειψε να πέσει νεκρός από το χέρι του ίδιου του του παιδιού!

Source :
videogr.gr