Τι πρέπει να κάνεις για να μπεις σε σχέση;

Σου αρέσει. Σε κοιτάζει. Οι μέρες περνούν και δεν συμβαίνει κάτι. Τι πρέπει να κάνεις επιτέλους για να μπεις σε σχέση;

1) Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμες.

Μετά από ένα χωρισμό, το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε χρόνο! Περάστε διασκεδαστικά την ώρα σας! Ανακαινίστε το σπίτι, κάντε γυμναστική, χορέψτε! Όταν νιώσετε καλά με τον εαυτό σας, τότε θα είστε έτοιμες για το καινούριο ειδύλλιο.

2) Μεγαλώστε τον κύκλο σας!

Όσο περισσότερους φίλους έχετε, τόσες πιθανότητες έχετε να γνωρίσετε το πιθανό φλερτ σας. Όσο περισσότερο βγαίνετε, τόσο περισσότερες γνωριμίες θα έχετε! Βγείτε σε χώρους αναψυχής!

3) Προσεγγίστε αυτόν που σας αρέσει.

Δεν είναι κακό να πιάσετε συζήτηση με κάποιον που σας αρέσει. Ίσως την επόμενη φορά να πάτε μαζί για καφέ, ποτό ή θέατρο! Η γλώσσα του σώματος μπορεί να σας βοηθήσει αν φοβάστε να κάνετε αυτό το βήμα. Τα χαμόγελα και οι ματιές είναι τα πρώτα σημάδια, όταν ένας άνδρας ενδιαφέρεται.

4) Αν έχετε ήδη κανονίσει το πρώτο ραντεβού οργανώστε το όπως σας αρέσει.

Στα πρώτα ραντεβού καλό είναι να επιλέγετε μέρη που μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον φίλο σας. Μία συζήτηση σας φέρνει πιο κοντά. Αν νιώθετε αμηχανία, τότε καλή επιλογή είναι το cinema ώστε μετά την ταινία να συζητήσετε για αυτήν.

5) Επικοινωνήστε μαζί του, μετά το πρώτο ραντεβού.

Αν τα πράγματα πήγανε καλά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του, για ακόμη μία έξοδο. Μην το παρακάνετε όμως με τα μηνύματα. Φροντίστε να υπάρχει αλληλεπίδραση.

6) Αν δεν μείνατε ευχαριστημένες, μην ξαναβγείτε.

Καλύτερα να ξεκαθαρίζετε τα πράγματα από την αρχή. Αν δεν σας έκανε « κλικ», μην σπαταλάτε ενέργεια. Σημασία έχει να ξεκινήσετε μία σχέση με έναν άνθρωπο, με τον οποίο νιώθετε καλά. Επιπλέον, είναι δίκαιο και για τον ενδιαφερόμενο να γνωρίζει τις ελπίδες του.

7) Αν τα πράγματα κυλήσουν φυσικά και όμορφα…

Αν το πρώτο ραντεβού, εξελιχθεί σε δεύτερο ραντεβού, και το δεύτερο σε τρίτο, τότε αρχίστε να το απολαμβάνετε! Η σχέση είναι σε καλό δρόμο! Το παν είναι να νιώθετε άνετες και ο καλός σας το ίδιο!