Τι πραγματικά τον κάνει ευτυχισμένο στο κρεβάτι σου!

Διαβάζεις, συζητάς με φίλες (και φίλους), ενημερώνεσαι, τον παρακολουθείς, «καταγράφεις» την κάθε του κίνηση, το κάθε «μμμ» απόλαυσης και την κάθε γκριμάτσα δυσφορίας και πάλι δεν είναι σίγουρο, ότι βγάζεις άκρη μαζί του.

 Από την Ελένα Καλογερά

Τη μία σου λέει να μην ασχολείσαι με τα… αυτιά του – γιατί δεν τα θεωρεί ερωτογενή ζώνη – και την άλλη σε παρακαλάει να τον φιλήσεις στον λαιμό ή να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από τα προκαταρκτικά σας σε σημεία που είχε δείξει ότι δεν τον πολύ-ενδιαφέρουν.

Τι κάνεις; Πρώτον, δεν ξεχνάς το ένστικτο σου, το οποίο έχεις φροντίσει να καταχωνιάσεις κάτω από στοίβες άρθρων, συζητήσεων με φίλες που δεν βγάζουν νόημα και δικών του μηνυμάτων που δεν έχουν αποκωδικοποιηθεί.

Δεύτερον, φρεσκάρεις στη μνήμη σου, μερικά πράγματα που ισχύουν για όλους τους άντρες (όλους τους ανθρώπους), αν θέλουμε να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, και η λύση είναι μπροστά σου, δίπλα σου, στο κρεβάτι σου, για την ακρίβεια.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι άντρες όσο περίπλοκοι, σκληροί, λιγομίλητοι και «δύσκολοι» φαντάζουν στα μάτια μας την ώρα της… κρίσης – ειδικά, αν είσαι πολύ ερωτευμένη, θα ξέρεις τι σημαίνει αυτό -, τόσο απλό «μηχανισμό» διαθέτουν, όταν η συζήτηση αφορά την ευχαρίστηση τους.

Εκείνο που πραγματικά θέλει ο «καλός» σου στο κρεβάτι είναι τόσο απλό, όσο το πιο… τεμπέλικο βραδινό γεύμα που έχεις φτιάξει ποτέ, ας πούμε «πατάτες και αυγά».

Κοινώς, στο κρεβάτι, γίνεται ευτυχισμένος με τα… απλά πράγματα, με τα αυθόρμητα που σας συμβαίνουν, όχι με τις σκηνοθεσίες, όχι με τα… υπερβολικά σκηνικά και το βαρύ «στήσιμο».

– Θέλει να θέλεις ό,τι κι αυτός. Γίνεται; Αν υπάρχει πραγματική «χημεία» ανάμεσα σας, ναι, γίνεται. Αν έχεις παιδευτεί για περισσότερο από ένα δίμηνο – για να βρεις το «κουμπί» του- , κάτι δεν «δουλεύει» σωστά ή ενδεχομένως βάζει βαθμό δυσκολίας για καψονάκι, οπότε μην υποκύπτεις. Αν αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σας, γίνεται χωρίς συνεννόηση και πρόγραμμα, ο δρόμος είναι εύκολος.

– Να μην ξεχνάς το… στοματικό. Ή οτιδήποτε σου έχει πει ή έχεις καταλάβει ότι τον «ανεβάζει» και τον θέλει κολλημένο πάνω σου. Το σεξ πρέπει να είναι και για τους δυο σας , πηγή χαράς. Αν σε παρακαλάει για κάτι ή αν αναγκάζεσαι να προφασίζεται χίλιες δυο δικαιολογίες για να αποφεύγεις κάτι που τον ευχαριστεί, πρέπει να αρχίσεις να προβληματίζεσαι. Επίσης, αν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να κάνει νάζια, καψόνια και παιχνιδάκια αναμονής, σταμάτα τα. Τα «τσαλίμια» δεν έχουν θέση σε μία σχέση, μέσα στην οποία υποτίθεται ότι περνούν και οι δύο καλά. Σωστά;

– Να λες αυτό που νιώθεις. Αν κάτι σε ενοχλεί, δεν σε ευχαριστεί, σε αγχώνει ή αντίθετα, αν ξέρεις τι σου προσφέρει ευχαρίστηση (αλλά δεν το βρίσκεις) και ακόμη χειρότερα δεν το λες, πώς περιμένεις να τον δεις κι εκείνον ικανοποιημένο; Ξέρεις, παρά τις ανοησίες που κατά καιρούς γράφονται και… διαδίδονται, οι άντρες δεν ενδιαφέρονται μόνο για τη δική τους ευχαρίστηση. Η νέα γενιά είναι πρόθυμη να το…. ιδρώσει το φανελάκι, για να περάσεις κι εσύ καλά. Αρκεί να μιλάς, να ξέρεις τι θέλεις και να το ζητάς.

– Να ακούς. Ναι, πρέπει να ξέρεις να ακούς και κυρίως να τον «διαβάζεις». Γιατί και το σεξ είναι μορφή επικοινωνίας και η γλώσσα για να επικοινωνήσουμε – σ’ αυτό το επίπεδο που ξεκινάει στο ύψος του κρεβατιού – είναι γραμμένη στο dna μας. Αν, λοιπόν, σου λέει ότι με τα χάδια ανάμεσα στους μηρούς – παράδειγμα – γαργαλιέται και δεν είναι κάτι που τον «ανεβάζει» σεξουαλικά, σταμάτα τα. Δεν έχει σημασία, αν κάπου διάβασες ότι με αυτό το κόλπο τον εξιτάρεις. Τον συγκεκριμένο, τον σύντροφο σου, δηλαδή, μπορεί να είναι κάτι που τον «ρίχνει» ή –ακόμη χειρότερα – τον εκνευρίζει. Δεν είναι όλα τα τρικς για όλους και να κάτι που είναι εύκολο να θυμάσαι.

– Να ξέρεις το σώμα σου. Και τι μπορείς να κάνεις με αυτό. Κοινώς, να μην είσαι – συγνώμη, κιόλας – τεμπέλα. Το να μην τα περιμένεις όλα από εκείνον και το να μη… σέρνεις τα βήματα σου σε οτιδήποτε καινούριο βάζει στη ζωή σας, μετράει πολύ. Δείξε λίγο ενθουσιασμό. Πειραματίσου (και μόνη σου) σε καινούρια πράγματα, βάλε λίγο δράση στο κρεβάτι σας, πάρε το «παιχνίδι» πάνω σου. Δεν είναι θέμα εμπειρίας (όχι, πάντα τουλάχιστον). Είναι θέμα όρεξης!

– Μη γκρινιάζεις και χαμογέλα. Στο κρεβάτι, τουλάχιστον, μην ανοίγεις συζητήσεις, που δεν θα κλείσουν εύκολα και μη χρησιμοποιείς το σεξ σαν «τιμωρία», επειδή μπορεί να λογοφέρατε το πρωί. Κάνε την κρεβατοκάμαρα σας ένα είδος όασης και βγάλε από το δωμάτιο, οτιδήποτε μπορεί να «σκοτώνει» τη διάθεση σας για σεξ. Και επειδή μπορεί να αναρωτιέσαι, αν η τηλεόραση ανήκει σε αυτά, ναι, ανήκει, αλλά… Αν εκείνος είναι ευτυχισμένος με την «ύπαρξη» της στο δωμάτιο, αν είναι κάτι που τον χαλαρώνει πριν ή μετά το σεξ, κράτα την. Αν πάλι, είναι κάτι που «δηλητηριάζει» τη ρομαντική ατμόσφαιρα, ήρθε η ώρα για μίνι μετακόμιση.

Να θυμάσαι πάντα ότι στο top – 5 των «αγαπημένων» του θα είναι:

Οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή σας ξεκινάει με μασάζ. Κανείς δεν αντιστέκεται και κανείς δεν λέει «όχι» σε περισσότερα χάδια. Είτε ανυπομονεί να φτάσετε στα περαιτέρω είτε έχει… κανονικούς ρυθμούς, το μασάζ είναι all time classic. Δεν το παρακάνεις, όμως, με τη διάρκεια, γιατί από ένα σημείο και μετά, οι χαλαρωτικές κινήσεις φέρνουν νύστα, χασμουρητό και… ύπνο.

– Τα παθιασμένα φιλιά. Ακόμη κι αν έχετε κλείσει δεκαετία μαζί, ένα φιλί που δίνεται με πάθος και ένταση, ξεσηκώνει ακόμη και… πέτρες. Φίλα τον, μην τον κοιτάς. Στα ξαφνικά, χωρίς να το περιμένει, κάνε επίθεση και μη σταματήσεις, αν δεν υποκύψει.

– Δώσε διάρκεια στο σεξ. Όσο κι αν προσπαθεί να μαντέψει πόσο κοντά είσαι στον οργασμό, μη δίνεις… λεπτομέρειες. Καθυστέρησε, παίξε, άλλαξε τον ρυθμό της… μάχης, για να χάσει τα «ίχνη» και τον χρόνο. Πρόσεξε, είπαμε να «παίξεις», αλλά όχι με τα νεύρα του. Μη σταματήσεις απότομα, ας πούμε, για ν’ ανάψεις τσιγάρο!

Ζήτα κι άλλο. Εάν έχετε ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο, ακόμη κι αν δείχνει εξουθενωμένος, μη «σβήνεις τις μηχανές». Δώσε λίγο χρόνο για… μικρές ανάσες και κάνε νέα επίθεση. Ακόμη κι αν προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο, για να ανακτήσει δυνάμεις, δεν θα σου πει «όχι». Είπαμε, η νέα γενιά ερωτικών συντρόφων, έχει τη δική σου ικανοποίηση ως προτεραιότητα!

– Μη σνομπάρεις αρωματικά έλαια, κοινές στιγμές στο μπάνιο, «μαραθώνιους» χαδιών, φιλιών και αγκαλιασμάτων σε καναπέδες, ανάκλιντρα και κρεβάτια, που έλεγε και μία ψυχή. Η τρυφερότητα που αναπτύσσεται κάτω από χνουδωτές κουβέρτες και τα όσα μοιράζεστε – ακόμη κι όταν δεν κάνετε σεξ – δημιουργούν συναισθηματικό δεσμό που αλλάζει (προς το καλύτερο), τον τρόπο που επικοινωνείτε ως ζευγάρι, τόσο στο κρεβάτι όσο και μακριά από αυτό.

– Μην τσιγκουνεύεσαι τα καλά λόγια. Μίλα του για τα σημεία του σώματος του που σε εμπνέουν, για μία κίνηση που κάνει και σε τρελαίνει, για το τι σου «βγάζει» ως άνθρωπος την ώρα που κάνετε σεξ. Όπως εσύ θέλεις να ακούς πόσο σέξι, όμορφη και ακαταμάχητη είσαι, έτσι κι εκείνος θέλει να ακούει τα «μπράβο» του για όσα κάνει, ειδικά αν τα κάνει σωστά!

– Αν έχεις ήδη εντοπίσει τι του αρέσει, «απογείωσε» το! Για λίγο επικεντρώσου μόνο σε αυτό. Αν, για παράδειγμα, λατρεύει να τον φιλάς στο στήθος ή να τον χαϊδεύεις χαμηλά, βρες παραλλαγές ή βελτιώσεις αυτής της αγαπημένης του συνήθειας. Φιλιά στο στήθος, με τη βοήθεια μίας καυτερής καραμέλας; Χάδια με ένα βελούδινο παιχνίδι; Κάτι θα βρεις, οπότε ούτε εσύ θα βαρεθείς και εκείνος θα είναι ικανοποιημένος κάθε φορά.

– Και κάτι τελευταίο: μην εφαρμόζεις οτιδήποτε, σου είπε ο οποιοσδήποτε, πάνω του. Πέρα από το ότι κάποια στιγμή θα το καταλάβει, θα τσαντιστεί και θα έχει δίκιο, το κρεβάτι σου δεν είναι ούτε δοκιμαστικός σωλήνας ούτε εργαστήριο πειραμάτων. Είναι… «εσύ» και εκείνος. Κάνε όσα σου λέει το σώμα και η καρδιά σου, κράτα τα πράγματα μεταξύ σας απλά και μην τα μπερδεύεις με συμβουλές που δίνονται απλώς για να δίνονται και τα υπόλοιπα θα τα βρείτε μόνοι σας!