Φρόσω Κυριάκου. Δείτε ποιος την άρπαξε απο τον λαιμό. (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται πως το κορίτσι αυτό που έχει μπεί στο στόχαστρο πολλών, για άλλους δικαίως και για άλλους αδίκως… θέλει… γουστάρει πολύ να προκαλεί. Και το κάνει με τρόπο τέτοιο που δείχνει να μην υπολογίζει ουτε την κοινή γνώμη, ούτε την απάιτηση πολλών να πεί την αλήθεια. Γιατί μπορεί η ίδια να είπε ότι στη Λέσχη δεν έβλεπαν τον Παντελή αλλά οι φωτογραφίες έδειξαν άλλα. Κι αυτό απο μονο του αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που «σκοτώνει» την όποια αξιοπιστία του λόγου της απέναντι στους δικαστές.

Βεβαίως για την ίδια το τι λένε οι πολλοί δεν έχει καμία σημασία. Κυκλοφορεί άνετη στα στέκια τα παλιά, δημιουργεί εφήμερες σχέσεις τις οποίες και ολοκληρώνει γρήγορα και στέλνει τα μηνύματά μέσα απο τα προφίλ της με εικόνες και σχόλια.

Βεβαίως είναι λογικό ένα κορίτσι μόλις 22 ετών να είναι παρορμητικό και να θέλει να ζήσει την ζωή της. Ειδικά δε τώρα που πήρε και δημοσιότητα; Μοιάζει να το απολαμβάνει. Δείτε την λοιπόν πώς ποζάρει την ώρα που ου ύπος με τον οποίο το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί μαζί την έχει αρπάξει απο τον λαιμό.

Όπως κάνουν και οι μαϊντανοί του εξωτερικού. Ίδια πόζα ίδιο ύφος, ίδιο στύλ…