Χάσε πόντους από την κοιλιά με έξυπνα κόλπα

Μπορεί να κάνεις δίαιτα με σκοπό να χάσεις κιλά και πόντους, όμως, γιατί να μην ενισχύσει αυτή την προσπάθεια με κάποια μικρά κολπάκια που θα σε βοηθήσου να φτάσεις πιο γρήγορα στο αποτέλεσμα που θέλεις; Δες τρια εύκολα κόλπα για να χάσεις πιο γρήγορα πόντους από την κοιλιά!

Ισορροπημένα επίπεδα ινσουλίνης

Κάθε μέρα, περίπου στις 3 – 4 το μεσημέρι, φάε ένα σνακ που θα περιέχει πρωτεΐνη. Αυτό μπορεί να είναι ένα κομμάτι τυρί με χαμηλά λιπαρά, μια μπάρα πρωτεΐνης, 1 μήλο ή αμύγδαλα. Αυτό το σνακ τη συγκεκριμένη ώρα θα δώσε το μήνυμα στον οργανισμό σου να κρατήσει τα επίπεδα ινσουλίνης σε ισορροπία και θα σου χαρίσει ενέργεια. Επίσης τα τακτικά γεύματα, περίπου κάθε 3 – 4 ώρες θα σε βοηθήσουν!

Σωστή πέψη

Οι επιστήμονες λένε πως η πέψη ξεκινάει από το στόμα και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην του πιστέψουμε. Οπότε άκουσε τις συμβουλές τους και φρόντισε να μασάς σωστά τα γεύματα. Όσο κι αν βιάζεσαι να φας επειδή πρέπει να φύγεις κι επειδή οι δουλειές τρέχουν, η τροφή πρέπει να μασιέται μέχρι να γίνει πολτός και μετά να φτάσει στην κοιλιά. Έτσι ο οργανισμός την καίει σωστά και αποφεύγεις τα ανεπιθύμητα φουσκώματα!

Γυμνάσου

Μπορείς και από το σπίτι σου αρκεί να έχεις μια μπάλα γυμναστικής! Ένας εύκολος τρόπος για να χάσεις πόντους από τη μέση είναι να ξαπλώσεις ανάσκελα και με τα χέρια τεντωμένα να κρατήσεις τη μπάλα πίσω από το κεφάλι. Στη συνέχεια προσπάθησε να φέρεις τη μπάλα πάνω από την κοιλιά σου και ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο τους αστραγάλους σου. Επανέλαβε 10 – 12 φορές και κάνε την άσκηση 3 φορές την εβδομάδα!