Φόρα τις πιτζάμες σου! Οι άντρες τις βρίσκουν σέξι!

Οι πιτζάμες είναι παρεξηγημένο sleepwear. Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι δείχνουν σέξι μόνο με μαύρα σατέν νυχτικά ή απλά τα εσώρουχά τους. Ε, όταν βλέπεις και την Carry Bradshaw να κοιμάται και να ξυπνάει με το μαύρο δαντελένιο σουτιέν της, δεν θέλεις και πολύ για να πεισθείς.

Η αλήθεια είναι όμως ότι οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν πολύ πιο άνετα φορώντας ένα μαλακό και ζεστό παντελόνι με ένα παλιό T-Shirt. Ποια θέλει να κοιμάται με ένα φθηνό και στενό νυχτικό από πολυεστέρα με φιόγκους; Τα καλά νέα είναι ότι οι άντρες δείχνουν να συμμερίζονται την άποψη μας και να βρίσκουν τις γυναίκες πιο σέξι με πιτζάμες.

Μία πρόσφατη έρευνα του Ergoflex έδειξε ότι το 37% των αντρών προτιμούν οι σύντροφοί τους να φορούν πιτζάμες στο κρεβάτι, λέγοντας ότι είναι πολύ σέξι. Από αυτούς το 55% αιτιολόγησε την απάντησή του, υποστηρίζοντας ότι μία γυναίκα που φοράει σετ πιτζάμες είναι χαριτωμένη και η σεμνότητα της πιτζάμας είναι ελκυστική! 32% ψήφισαν τα εσώρουχα, ενώ στο 22% αρέσει να τις βλέπουν με τα δικά τους T-Shirt ή μποξεράκια. Κοιμηθείτε άνετα κορίτσια!