Ένας άντρας συμβουλεύει: 3 πράγματα που μας τρελαίνουν στο σεξ και δεν το ξέρετε!

Κάποια πράγματα, λίγο-πολύ, τα έχουμε εμπεδώσει. Η ανδρική σεξουαλικότητα είναι λιγότερο σύνθετη από τη γυναικεία και η εμπειρία μας έχει δείξει ότι στο κρεβάτι οι άντρες θέλουν έναν συνδυασμό τρυφερότητας και αγριάδας, role-playing και ρεαλισμού, αθωότητας και «βρωμιάς». Γνωρίζουμε όμως όλα όσα τους ερεθίζουν; Ή υπάρχουν και κάποια «όπλα» που αγνοούμε;

Για να δούμε αν όντως «τα ξέρουμε όλα», ρωτήσαμε έναν άντρα. Όχι σεξολόγο – απλό άνθρωπο. Και η αλήθεια είναι πως μας είπε τρία πράγματα στα οποία μέχρι πρότινος δεν είχαμε δώσει την πρέπουσα σημασία.

Υοu can leave your hat on

«ΟΚ, μας αρέσει να σας βλέπουμε γυμνές. Δεν μας αφήνει ασυγκίνητους. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό που μας ερεθίζει δυο φορές περισσότερο είναι τα ρούχα. Μη βιάζεστε να τα αφαιρέσετε. Και κυρίως, μην αισθάνεστε ότι είναι απαραίτητο να μείνετε τελείως γυμνή την ώρα του σεξ. Ως γνωστόν, το ημίγυμνο είναι πολύ πιο σέξι από το γυμνό. Μια καλτσούλα, ένα μαύρο σουτιέν που τονίζει το μπούστο ή ένα σέξι νυχτικό που θα μισοκρύβει το σώμα σας, μπορεί να μας ανάψει περισσότερο απ’ όσο νομίζετε».

H γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει

«Όχι δεν αναφέρομαι στη μεγαλύτερη απόλαυση που μπορεί μια γυναίκα να προσφέρει σε έναν άντρα.  Αναφέρομαι σε αυτά που θέλουμε να ακούμε. Και το σημείο αυτό εξαρτάται απόλυτα από το ποιον άντρα έχετε στο κρεβάτι σας. Mπορεί να θέλει να ακούει ιστορίες από προηγούμενες εμπειρίες σας, πόσο τέλειος είναι και πόσο τέλεια κάνει αυτό που κάνει, κρυφέςφαντασιώσεις σας και πολλά άλλα. Μπορεί βέβαια και να σας θέλει σιωπηλή. Πέραν αυτής της τελευταίας πιθανότητας πάντως, η γλώσσα έχει περισσότερες από μία χρήσεις στο κρεβάτι και καλό είναι να το ξέρετε».

Who is the boss?

«Oι περισσότερες γυναίκες νομίζετε ότι όσο περισσότερες πρωτοβουλίες πάρετε, τόσο πιο ψηλά θα ανεβείτε στα μάτια μας και στο τέλος μπορεί να σας δώσουμε και κάποιο βραβείο. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Ναι, δεν σας θέλουμε να ξαπλώσετε στο κρεβάτι σαν αγάλματα, αλλά και ο ρόλος τους αφεντικού αφενός μας εκνευρίζει και αφετέρου μας κομπλάρει. Αυτό που χρειάζεται είναι μια μέση λύση: Να ξέρετε πότε να είστε αφέντρα και πότε “υπηρέτρια”. Η γνώμη σας για την ώρα που θα γίνει το σεξ, τη στάση, το πότε θα ξεκινήσει και το πότε θα τελειώσει, τη μουσική που θα παίζει και το φωτισμό, τις περισσότερες φορές μας ενδιαφέρει. Υπάρχουν και στιγμές όμως που δεν μας ενδιαφέρει και πολύ. Αφήστε μας να κάνουμε το δικό μας – και μπορεί να σας βγει και σε καλό…»

(Υ.Γ.: Ο κύριος που ρωτήσαμε για τις ανάγκες αυτού του άρθρου, θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Παρακάλεσε όμως να τον φέρουμε σε επαφή με οποιαδήποτε αναγνώστρια στείλει e-mail αναζητώντας αναλυτικότερες οδηγίες…)

Source :
joytv