Αγόρια δώστε βάση: 10 πράγματα που μας ενοχλούν στο κρεβάτι

Μερικές φορές το σεξ με κάποιον είναι τόσο τέλειο που δεν μπορείς να το πιστέψεις. Άλλες πάλι αναρωτιέσαι “μα καλά τι κάνει αυτός” και σκέφτεσαι ότι θα προτιμούσες να έτρωγες παγωτό βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά. Ένας φίλος μου υποστηρίζει ότι το καλό σεξ είναι στο χέρι του άντρα. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να βάλει και η γυναίκα το χέρι της, αλλά η αλήθεια είναι ότι ώρες ώρες είστε τόσο ενοχλητικοί στο κρεβάτι που απλά ξεχνάμε γιατί είμαστε εκείνη την ώρα μαζί σας. Ναι αγόρια σε εσάς μιλάω! Σε κανέναν δεν αρέσει το κακό σεξ, αν και στην περίπτωση των γυναικών είναι κάτι που θυμάσαι και γελάς με τις φίλες σου, γι’ αυτό προσέξτε τι λάθη κάνετε και διορθώστε τα, για να μην γίνετε εσείς οι ήρωες της επόμενης ιστορίας.

Ρωτάς αν ήταν καλό (το σεξ)

Ειλικρινά πιστεύεις ότι ακόμα κι αν δεν είναι καλό, υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσει όχι; Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα προσπαθήσει να σε κατευθύνει κατά τη διάρκεια, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να σου πει όχι. Γι’ αυτό σταμάτα να ρωτάς!

Λες “ουπς” αν σπάσει το προφυλακτικό

Αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν αστείο. Αν σας τύχει λοιπόν, φέρσου ώριμα και με υπευθυνότητα.

Spanking

Όταν είναι τόσο δυνατό ώστε να ακούγεται (και δεν είστε μόνοι σας στο σπίτι) μπορεί να είναι ντροπιαστικό. Επίσης, μπορεί να πονάει περισσότερο από όσο μας αρέσει και θέλουμε. Με προσοχή λοιπόν την επόμενη φορά.

Προσπαθείς να μπεις από … την πίσω πόρτα

Αν η σύντροφός σου δεν σού έχει δώσει το πράσινο φως, τότε σταμάτα να προσπαθείς μήπως και την πείσεις. Δεν υπάρχει χειρότερο για μία γυναίκα, από το να νιώθει πίεση σε μία τόσο προσωπική στιγμή.

Να μην λες ότι πρόκειται να τελειώσεις

Μας αρέσει να ξέρουμε ότι περάσατε ωραία, γι’ αυτό αν καταλάβουμε ότι τελειώσατε χωρίς να μας το πείτε, θα νιώσουμε σίγουρα περίεργα. Και σαν να μην φτάνει αυτό, όταν κατεβαίνουμε στην επίμαχη ζώνη και τελειώνετε χωρίς καμία προειδοποίηση, είναι το λιγότερο αγενές.

Κινήσεις πορνοστάρ

Μην μας μπερδεύεις με την Jena Jameson. Δεν είμαστε και ούτε θέλουμε να της μοιάσουμε. Τα πόδια μας δεν φτάνουν πίσω από το κεφάλι. Αν λοιπόν επιμένεις σε ακροβατικά, το μυαλό μας αρχίζει να φεύγει από την κυρίως πράξη, αφού σκεφτόμαστε αν είμαστε οι μοναδικές χωρίς ελαστικότητα.

Υπερβολική γλώσσα

Δεν είμαστε παγωτά, γλειφιτζούρια κ.ο.κ. Λιγότερη γλώσσα βρε παιδιά, η υπερβολή δεν αρέσει σε καμία.

Αέρια

Πόσο χρονών είσαι; Δώδεκα; Κρατήσου, πήγαινε στο μπάνιο, γενικά κάνε ό,τι θέλεις αλλά μακριά από το κρεβάτι και μάλιστα την ώρα που είμαστε δίπλα σας.

Μιλάς υπερβολικά

Αν την ώρα που προσπαθείτε να ανάψετε τα αίματα, αρχίσετε να μας ρωτάτε πώς ήταν η μέρα μας στη δουλειά, θα εκνευριστούμε. Αν την ώρα του σεξ, μας περιγράφετε βήμα βήμα τι κάνετε, θα εκνευριστούμε και πάλι. Αν μιλάτε περισσότερο από ότι φιλάτε, υπάρχει πρόβλημα. Απλά κρατείστε το στόμα σας κλειστό.

Βλέπεις τηλεόραση

Είναι κακό και μόνο που υπάρχει σε αυτή τη λίστα. Αν αποφασίσετε να κάνετε σεξ μαζί μας, κλείστε την τηλεόραση. Το σεξ δεν θα πρέπει να είναι τόσο βαρετό ούτε υπόθεση ρουτίνας.