Αποτυχίες δεκτές, λάθη όχι

Αποτυχία και λάθος. Νομίζετε ότι πρόκειται για το ίδιο πράγμα; Γελιέστε! Γιατί μπορεί να είναι 2 λέξεις που βιώνουμε συχνά και τις χρησιμοποιούμε ακόμη συχνότερα, ωστόσο έχουν τόση σχέση μεταξύ τους, όση και ο φάντης με το ρετσινόλαδο. (που δεν ξέρω ούτε τι είναι ο φάντης ούτε και το ρετσινόλαδο, έτσι το λέω από συνήθεια. Χαχαχα).

Η αποτυχία αφορά είτε ένα project σου που για τον Α ή Β λόγο δεν λειτούργησε ή για μια πρωτοβουλία που πήρες και δεν σου έκατσε. Αδιάφορο του αν πρόκειται για κάποιον άντρα που στην πορεία λάκισε ή μία νέα δουλεία που απέτυχε, το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις, είναι κοινό και μπορεί να σε «κεράσει» απογοήτευση.

Τα λάθη, όμως, είναι κάτι σοβαρότερο. Κι αυτό γιατί πρόκειται είτε για κάτι που ξέρουμε ότι επαναλαμβάνουμε ενώ δεν θα έπρεπε, είτε για μια χαζή κίνηση που εκ των υστέρων συνειδητοποιούμε ότι έπρεπε να αποφύγουμε. Το λάθος παραμένει λάθος, είτε πρόκειται για μία σχέση τελειωμένη που προσπαθείς μάταια να νεκραναστήσεις είτε μία φιλία που καταρρέει, και προσπαθείς μόνη να συγκρατήσεις τα ερείπια από το να σου πέσουν στο δόξα πατρί.

Συνεπώς; Αποτύχετε χωρίς δισταγμό! Θα γίνετε δυνατότερες και πιο τολμηρές. Η αποτυχία είναι υγεία! Και παράλληλα θα μπορέσετε να δείτε ποιο μονοπάτι να αφήσετε πίσω σας και προς ποιο να κατευθυνθείτε, συζητώντας για αυτή ανέμελα με τις φίλες σας.

Μην αφήσετε τον κύκλο σας, τα αφεντικά και την οικογένεια να σας μπερδέψουν. Αποτύχετε ελεύθερα. Αλλά προσοχή !!!! Προσπαθήστε να αποφύγετε τα λάθη, γιατί πολλές φορές δεν συγχωρούνται. Τότε, τα πράγματα ζορίζουν και σίγουρα δεν είναι βολικό κι ευχάριστο να παίζετε με τη φωτιά.