Δώστε ένταση στη σχέση σας: 10 τρόποι να κάνετε το καλύτερο Striptease!

Πώς θα τον ξετρελάνουμε, πώς θα δώσουμε λίγο ένταση στην ερωτική μας ζωή, πώς θα προσθέσουμε λίγο κόκκινο πιπέρι;Εδώ είναι η απάντηση! Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, πρέπει να ξέρει να χορεύει σε ρυθμούς ερωτικούς και άκρως αισθησιακούς. Πάντα το απολαμβάνουν και οι δύο. Και να θυμάστε πως το striptease είναι σαν τον αργό θάνατο..Αργά και σταθερά!

1) Κάντε λίγο πρακτική σπίτι! Βάλτε το κομμάτι ,που σας αρέσει και αρχίστε να χορεύετε.

2) Χρησιμοποιήστε ένα μαντήλι, στην αρχή ως αξεσουάρ και έπειτα δέστε του τα χέρια. Δεν πρέπει να υπάρχει επαφή, όπως στις ταινίες!

3) Επιλέξτε το τραγούδι που σας αρέσει, αυτό που μπορείτε να χορέψετε όσο πιο sexy γίνεται.

4) Φορέστε άρωμα και φροντίστε να είστε περιποιημένες, τόσο όσο χρειάζεται για την περίσταση.

5) Επιλέξτε τα εσώρουχα που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν. Μην δείξετε νωρίς τι φοράτε. Η εύκολη λύση είναι να φορέσετε ένα μακρύ πουκάμισό , ώστε να μπορείτε εύκολα να παίζετε με τα κουμπιά και να τα ξεκουμπώνετε αργά και βασανιστικά. Τα ψιλά τακούνια επιβάλλονται ! Ίσως ένα τζιν παντελόνι να έκανε την φαντασία του να οργιάσει, κατεβάζοντας το φερμουάρ σιγά-σιγά !

6) Φροντίστε ο φωτισμός να είναι χαμηλός. Μην το παρακάνετε όμως. Τόσο, όσο πρέπει.Μπορείτε να κλείσετε όλα τα φώτα και να ανοίξετε δύο μικρές λάμπες ή φωτιστικά. Αποφύγετε τα κεριά γιατί μπορεί να υπάρξουν ατυχήματα!

7) Αποφύγετε να τον κοιτάτε συνέχεια. Παίξτε με τα χέρια σας, και ακουμπήστε τα επίμαχα σημεία τόσο, όσο να θέλει και εκείνος να σας ακουμπήσει..αλλά θα παραμένει δεμένος.

8) Κουνήστε τα ισχία σας, και κάθε φορά που βρίσκεστε σε ένα μέρος, βεβαιωθείτε ότι έχετε χώρο για να κάνετε μπρος και πίσω βήματα.

9) Πιάστε τα μαλλιά σας έναν χαλαρό κότσο, ώστε να μπορέσετε να τραβήξετε το κοκαλάκι από τα μαλλιά σας, την στιγμή που πρέπει. Ακόμη κι’ αν οι δύο θέλετε να ενδώσετε στα μονοπάτια της ηδονής, περιμένετε λίγο ακόμα. Τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα.

10) Μην κάνετε κάτι που δεν σας αρέσει ή σας φέρνει σε αμηχανία. Είστε sexy και το ξέρετε! Έχετε τον έλεγχο. Απολαύστε το !

 

Και μην ξεχνάτε… Αργά και βασανιστικά ! Ένα βράδυ γεμάτο πάθος σας περιμένει!