Η συνήθεια που μοιράζονται όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια!

Μια σχέση, λένε οι ειδικοί, μπορεί να είναι δυνατή όταν και οι δύο προσπαθούν για αυτή. Όταν υπάρχει αγάπη, κατανόηση, σεβασμός, ανεξαρτησία αλλά και κοινά ενδιαφέροντα. Ποια είναι η συνήθεια, όμως, που μπορεί να σας κάνουν αυτόματα πιο ευτυχισμένους, να ξυπνήσει το πάθος σας, να σας χαλαρώσει και να σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά;

Σύμφωνα με άρθρο του αμερικάνικου Elite Daily, η μαγειρική μπορεί να κάνει την σχέση σου πιο ευτυχισμένη, αν αποφασίσεις να την μοιραστείς με τον σύντροφό σου!

Όπως εξηγεί και η Debbie Mandel στο βιβλίο ‘Addicted to Stress’ η μαγειρική μπορεί να σ’ απαλλάξει από το άγχος αφού είναι δημιουργική και σου δίνει πρόσβαση σε όμορφες μυρωδιές, ήχους αλλά και οπτικά και γευστικά ερεθίσματα που φτιάχνουν την διάθεσή σου. Έτσι, αν μαγειρεύεις μαζί με τον καλό σου μπορείς να δημιουργήσεις μαζί του κάτι όμορφο και απολαυστικό, και γιατί όχι, να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή. Όπως αναφέρει, μάλιστα, άρθρο της Washington Post, τα ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού τείνουν να έχουν πιο υγιή και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Ένα ζευγάρι που μαγειρεύει μαζί αναπτύσσει ταυτόχρονα και μια καλύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία ενώ εξασφαλίζει ότι θα έχει και μια καλύτερη και πιο διαιτητική διατροφή!