Μικρές πράξεις «απιστίας» που δεν αντιλαμβάνεσαι

Τι θεωρείς κέρατο και απάτη; Άλλοι λένε πως ακόμα και ένα φιλί δεν σημαίνει τίποτα. Μερικοί νιώθουν ένα τσίμπημα όταν πιάνουν τον σύντροφό τους να κοιτάζει «αλλού».

Άλλοι το απλά να στέλνουν μηνύματα με κάποιον το θεωρούν ακίνδυνο. Αναλόγως κατά πόσο βρίσκεσαι μέσα στη σχέση σου.  Υπάρχουν μερικές «προδοσίες» που ίσως όλοι έχουμε κάνει και δεν έχουμε αντιληφθεί.

Ο φανατικός με το τηλέφωνο

Εντάξει το παραδεχόμαστε όλοι είμαστε εθισμένοι στα κινητά μας. Ωστόσο οι περισσότεροι μισούν όταν βρίσκονται με τον σύντροφό τους αυτός να είναι πάνω απ’ την οθόνη του κινητού του. Αφού τον έχεις δίπλα σου το τηλέφωνο τι το θέλεις;

O κολλημένος με τον γάτο σου

Όποιος έχει κατοικίδιο ξέρει. Κάθε φορά που το κορίτσι έρχεται στο σπίτι σου λέει «ω είμαι τόσο χαρούμενη που σε βλέπω» και φυσικά σε προσπερνάει για να πάει στον γάτο σου. Αυτό είναι και λίγο cute αλλά να μη σου δίνει σημασία; Μια ισορροπία…

Η ακύρωση της τελευταίας στιγμής

Κι ενώ εσύ ετοιμάζεσαι, έχεις κάνει σχέδια, έχεις ονειρευτεί τη συγκεκριμένη βραδιά, το συγκεκριμένο ταξίδι κλπ στο ακυρώνει γιατί τελικά κανόνισε να δει ποδόσφαιρο με τους φίλους του. Ενοχλητικό.

Αυτός που θέλει να έχει το πάνω χέρι

Αυτός είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός και θέλει να περνάει πάντα το δικό του. Από το τι ταινία θα δείτε, που θα πάτε σήμερα το βράδυ μέχρι και που θα πάτε διακοπές και πότε.  Μάλλον κοιτάει πιο πολύ τον εαυτό του και αγνοεί τα δικά σου θέλω.

Source :
ipop.gr