Οι 14 πιο ενοχλητικές συμπεριφορές στο κρεβάτι που ‘ρίχνουν’ τους άντρες (και δεν εννοούμε το ηθικό τους)!

Πόσο και τι χρειάζεται για να… πέσει η σεξουαλική διάθεση ενός άντρα; Μπορεί να πιστεύουμε ότι εάν σταθούμε γυμνές μπροστά τους τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, υπάρχουν όμως κάποιες ενοχλητικές, γυναικείες συμπεριφορές που είναι ικανές να τον κάνουν να προτιμήσει αντί για σεξ μαζί σου να δει το ‘To Ημερολόγιο’ ξανά και ξανά (ναι, τόσο πολύ!).

Σημείωσε, λοιπόν, τα 14 πράγματα που τον ξενερώνουν και προσπάθησε να τα αποφύγεις:

Ουρλιάζεις σαν πρωταγωνίστρια ταινίας πορνό!

Υπάρχει διαφορά στο να φωνάζεις από ευχαρίστηση και στο να ουρλιάζεις σαν να γεννάς. Ακόμα και αν του αρέσουν οι ερωτικές ταινίες, καλό είναι να του δώσεις μια γεύση της πραγματικής σεξουαλικής εμπειρίας και όχι της ψεύτικης ή της υπερβολικής!

Όταν λες ‘έτσι δεν γίνεται τίποτα’!

Το σκέφτεσαι, θέλεις να του το πεις αλλά πρόσεχε τον τρόπο. Αν κάνει κάτι λάθος, η προτροπή είναι καλύτερη επιλογή από την γκρίνια!

Όταν ξενερώνεις επειδή φοράει τις κάλτσες του

Μπορεί να μην σου αρέσει ως θέαμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολύ άντρες αρέσκονται στο να κάνουν σεξ φορώντας τις κάλτσες τους. Ας είναι ένας μικρός συμβιβασμός που θα κάνεις για τον έρωτα!

Όταν υποκρίνεσαι

Πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουν κι άλλες χρειάζονται μια επιβεβαίωση για να συνεχίζουν. Αν δεν υποκρίνεσαι συνέχεια οργασμό, όμως, και συζητήσεις μαζί του για τους τρόπους που θα σε ικανοποιήσει, τότε θα βγείτε και οι δύο κερδισμένοι.

Όταν είσαι τεμπέλα

Όταν κάνεις κάτι χωρίς να έχεις ιδιαίτερη όρεξη, αυτό βγαίνει προς τα έξω! Αν σου ζητήσει να κάνεις κάτι και εσύ το κάνεις μηχανικά, τότε ξενερώνει. Άσε το πάθος να σε συνεπάρει και χρησιμοποίησε όλο σου το σώμα για να τον ικανοποιήσεις. Αυτό απαιτεί και ένα και δύο χέρια, τη γλώσσα σου αλλά και κινήσεις πολλαπλών ταχυτήτων!

Μη βάζεις πολύ άρωμα

Η χημεία δύο ανθρώπων στο κρεβάτι είναι σημαντική. Αν καλύψεις τη φυσική σου μυρωδιά με άρωμα σίγουρα δεν θα του αρέσει πολύ!

Όταν σταματάς τα πάντα μετά τον οργασμό!

Ο οργασμός μπορεί να σε κάνει να θέλεις να σταματήσεις οποιαδήποτε κίνηση για να χαλαρώσεις, όμως εάν δεν έχει τελειώσει κι εκείνος δεν είναι λίγο εγωιστικό εκ μέρους σου να σηκωθείς και να φύγεις;

Οι συναισθηματικές εκρήξεις

Το σεξ απελευθερώνει ορμόνες που μερικές φορές μας κάνουν να κλαίμε ή να γελάμε κατά τη διάρκεια της πράξης. Ναι, αυτό τον ξενερώνει, δεν το ήξερες;

Μην παίρνεις το κινητό στο κρεβάτι!

Είναι περίεργο κι όμως υπάρχουν πολλές γυναίκες που το κάνουν: το να τσεκάρεις τα μηνύματά σου την ώρα που ο σύντροφός σου προσπαθεί να σε ικανοποιήσει είναι πέρα για πέρα παράλογο.

Επιλέγεις συνέχεια την αγαπημένη σου στάση

Υπάρχει μια στάση στο σεξ που σε τρελαίνει και σε κάνει να έρχεσαι σε οργασμό πάντα. Μήπως όμως εκείνος την έχει βαρεθεί ή δεν του αρέσει;

Οι απότομες κινήσεις

Είσαι παθιασμένη, όμως υπάρχουν μερικά σημεία στο αντρικό σώμα που χρειάζονται ένα πιο ντελικάτο άγγιγμα. Οπότε, κατάλαβες, δεν του αρέσει ούτε να αρπάζεις ούτε να πιέζεις!

Τα προκαταρκτικά!

Όχι τόσο αυτά που πρέπει να κάνει σε εσένα αλλά αυτά που κάνεις εσύ σε αυτόν! Οι άντρες πάντα χαίρονται όταν ασχολούμαστε μαζί τους αλλά όταν αυτό διαρκεί πολύ ώρα, ξενερώνουν!

Το απότομο dirty talk

Το dirty talk τους αρέσει αλλά όταν γίνεται χωρίς προειδοποίηση ή χωρίς να το έχεις ξανακάνει, μπορεί να είναι turn off!

Όταν κλείνεις τα φώτα

Αισθάνεσαι πιο άνετα με τα φώτα σβηστά ή απλά δημιουργείς ένα πιο ρομαντικό περιβάλλον. Μάντεψε! Εκείνος θέλει να σε δει γυμνή κι όχι απλά να φαντάζεται… αυτό το κάνει και μόνος του!