Ο πιο σίγουρος τρόπος για να τον ξεπεράσεις

Πώς μπορείς να τον ξεπεράσεις; Αυτόν τον άντρα που είτε περάσατε λίγο ή περισσότερο χρόνο μαζί, είτε δεν είσαστε ποτέ μαζί, αλλά τον ερωτευτήκατε τόσο που το μυαλό και η καρδιά σας ήταν “κολλημένη” σε αυτόν! Και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, η ίδια η ζωή να σας δείξει πως πρέπει να γυρίσετε σελίδα. Μπορεί να εμφανίστηκε με μια νέα κοπέλα, στο πλευρό του. Μπορεί να μάθατε πως εκείνος σας έχει ξεπεράσει. Μπορεί να απέκλεισε σ΄εσάς, σε φίλους ή γνωστούς την πιθανότητα να είστε μαζί. Χίλια… “μπορεί” αλλά εσάς δεν πρέπει αυτό να σας απασχολεί. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε για να τον ξεπεράσετε;

Κάντε focus στον εαυτό σας. Μην ακούτε τι σας λένε γι αυτόν, μην ρωτάτε γι αυτόν. Ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν, με τις φίλες και τους φίλους σας, αποκτήστε ενδιαφέροντα. Ο μοναδικός τρόπος για να τον ξεπεράσετε πιο γρήγορα είναι ένας: Να μην  τον βλέπετε. Να μην συχνάζετε πια στα ίδια μέρη. Μην πείτε πως δεν θ΄αλλάξετε εσείς τα στέκια σας για να μην τον βλέπετε, γιατί κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα σημαίνει πως θέλετε να είστε κοντά του, τριγύρω του. Ναι, ν΄αλλάξετε στέκια, να μην αντικρύζετε πια το γοητευτικό χαμόγελό του, να μην σας δίνεται πια η ευκαιρία να κάνετε όνειρα και σχέδια. Πώς μπορείς να πας παρακάτω όταν αυτός που σκέφτεσαι, είναι διαρκώς μπροστά σου; Εξαφανιστείτε! Αυτός είναι ο πιο σίγουρος και μοναδικός τρόπος για να τον ξεπεράσετε.

Μην κάνετε like και σχόλια σε φωτογραφίες του στα social media. Μην μπαίνετε στο προφίλ του να δείτε που είναι με ποιους και τι κάνει. Αν δεν τα καταφέρνετε μόνη σας, τότε αφαιρέστε τον από τα άτομα που ακολουθείτε. Δεν χρειάζεται να τον μπλοκάρετε, γιατί προφανώς και δεν είναι σωστό, εκτός αν σας έχει πληγώσει τόσο πολύ που αυτό δικαιολογείται.

Μην κάνετε check in στο facebook στα μέρη όπου είστε, με την ελπίδα ότι θα έρθει να σας συναντήσει. Αν ήθελε θα σας έπαιρνε και τηλέφωνο.

Όταν κάποια φίλη/ φίλος ξεκινήσει να σας μιλάει για εκείνον, πείτε πως καλύτερα ν΄αλλάξει κουβέντα, γιατί είναι κάτι που δεν θα θέλατε να συζητήσετε.

Αυτά με τα πρακτικά. Και τώρα σ΄εσάς…

Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί υπέροχοι άνδρες που περιμένουν μια γυναίκα σαν εσάς. Αν δεν “ξεκολλήσετε” από εκείνον, δεν θα μπορείτε να δείτε άλλον άντρα. Και είναι κρίμα γιατί μπορεί να περάσει από μπροστά σας αυτός που πραγματικά σας αξίζει.

Εκτονωθείτε, κάντε γυμναστική, ξεκινήστε τρέξιμο, αυτά βοηθούν πάρα πολύ. Βγείτε, χαλαρώστε, ασχοληθείτε με το σώμα, το πρόσωπό σας, την ομορφιά σας. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για να νιώσετε καλύτερα. Γράψτε για τα συναισθήματά σας, γράψτε ένα γράμμα σ΄εκείνον που φυσικά δεν θα στείλετε ποτέ κι αποχαιρετήστε τον. Έτσι κλείνετε αυτό το κεφάλαιο της ζωής σας και είστε έτοιμη να ξεκινήσετε ένα νέο!

Πάρτε τον χρόνο σας και σε λίγο θα τον έχετε πραγματικά ξεπεράσει!