Πάλι μόνη; 6 κανόνες για να έχεις αποτέλεσμα στο φλερτ!

Flirting couple in cafe using digital tablet

Δεν είναι πάντα εύκολο, το ξέρω. Λίγο η ντροπή, λίγο η χαμηλή αυτοεκτίμηση, λίγο το κακό timing, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, υπάρχει μονίμως μια καλή δικαιολογία στα χείλη σου για να το αποφύγεις. Και βασικά, γιατί πιστεύεις ότι θα αποτύχεις…

Το φλερτ είναι ωραίο πράγμα, συμφωνούμε. Είναι ωραίο και να το δέχεσαι, είναι ωραίο, όμως, και όταν φλερτάρεις Επίσης, το φλερτ, δεν πρέπει να ξεχνάς, δεν είναι κάτι που το κάνει μόνο ο άντρας. Όσο δικαίωμα έχει εκείνος, έχεις και εσύ. Και όσο μπορεί να διστάζεις, άλλο τόσο μπορεί να διστάζει και αυτός. Οπότε καλό είναι από κάπου αυτό να ξεκινήσει…

Και επειδή εδώ μιλάμε για σένα, ας δούμε πώς μπορείς να φλερτάρεις και να έχεις αποτέλεσμα:

1. Χαμογέλα! Δωσ’ του να καταλάβει ότι είναι ο στόχος σου με ένα χαμόγελο. Το χαμόγελο, επίσης, υποδηλώνει ότι είσαι πρόθυμη και φιλική.

2. “Κάρφωνε” τον με το βλέμμα σου! Προσοχή, όμως, μη το παρακάνεις! Η επαφή με τα μάτια είναι ένα πρώτο καλό “σινιάλο” για τις προθέσεις σου, αλλά θέλει ένα μέτρο, για να μην του προκαλέσεις αμηχανία. Μπορείς, επίσης, να γίνεις πιο γλυκιά αν την επόμενη φορά που σε κοιτάξει αυτός χαμογελάσεις και χαμηλώσεις το βλέμμα σου. 

3. Να είσαι ο εαυτός σου! Όταν πλέον έχετε πιάσει την κουβέντα, μην προσπαθήσεις να παρουσιάσεις τον εαυτό σου ως κάτι που δεν είσαι ή να προσποιηθείς για κάτι. Θα το καταλάβει. Και θα χάσεις!

4. Να είσαι ευγενική! Η ευγένεια με έναν άνθρωπο που μόλις γνώρισες είναι βασική προϋπόθεση και πάντα δίνει “πόντους”.

5. Μην το παρακάνεις με την εμφάνισή σου!  Αν έχεις βγει με τη διάθεση να φλερτάρεις, καλό θα ήταν να αφήσεις και κάποια πράγματα στη… φαντασία του άλλου.

6. Να έχεις υπομονή! Το ότι θα φλερτάρεις δεν σημαίνει ότι θα έχεις πάντα το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος και αρκετή κουβέντα μέχρι να πείσεις για τις προθέσεις σου τον άλλο. Μην βιαστείς!