Παρατάς τη δίαιτα στη μέση; Μόνο έτσι θα την ολοκληρώσεις!

Η δίαιτα έχει αποδειχτεί ότι είναι καθαρά ένα παιχνίδι μυαλού! Πρέπει να μείνεις focus τους στόχους που θα θέσεις και να αποφύγεις οποιοδήποτε πειρασμό!Πριν ξεκινήσεις το πρόγραμμα διατροφής πρέπει αν είσαι σίγουρη πως αυτό που θα ξεκινήσεις θα πετύχει. Πως; Με τα παρακάτω tips!

1. Πρέπει οι προσδοκίες σου να είναι ρεαλιστικές!
Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις μια δίαιτα να πετύχει είναι να θέσεις το στόχο σου. Πρέπει να είσαι ρεαλίστρια και όχι απεγνωσμένη να χάσεις κιλά. Διότι αυτό το κίνητρο θα σε οδηγήσει να ακολουθήσεις ακραίες δίαιτες και το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που προσδοκάς.

2. Επίλεξε τη δίαιτα που σου ταιριάζει και γράψε ότι είναι απαραίτητο να αλλάξεις από εδώ και πέρα.
Γράψε σε ένα σημειωματάριο τους λόγους που θέλεις να χάσεις κιλά και ποιες συνήθειες πρέπει να κόψεις. Πάρε αυτό το χαρτί και τοποθέτησέ το κάπου που να μπορείς να βλέπεις έτσι ώστε να το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου.Όσο πιο συχνά βλέπεις το τι πρέπει να κάνεις τόσο πιο βαθιά αποτυπώνεται στο μυαλό σου.
Στο ψυγείο είναι το κατάλληλο μέρος για να το βάλεις!

3. Απόφυγε τους πειρασμούς!
Μην περιμένεις να μην βλέπεις όλες αυτές τις λιχουδιές που βρίσκονται γύρω σου. Μπορεί τη μια μέρα να μπορείς να αντισταθείς και την άλλη να στρεσαριστείς και να θέλεις να φας κάτι γλυκό. Απόφυγε όλα αυτά τα απαγορευμένα (cookies, chips, παγωτά κ.α.) έτσι ώστε να μείνεις focus στο στόχο σου!

4. Πήγαινε super market και ψώνισε ότι χρειάζεται το νέο πρόγραμμα διατροφής σου!
Εφοδιάσου με ότι χρειάζεσαι και άλλαξε διατροφικές συνήθειες!

5. Άρχισε γυμναστική!
Μove your body! Χωρίς γυμναστική δεν κάνεις τίποτα.  Μια δίαιτα για να έχει αποτελέσματα θα πρέπει να συνδυάζει αυτά τα δυο στοιχεία!Η γυμναστική θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σου!

6. Πρέπει να έχεις support!
Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να σε στηρίζουν και κάθε φορά που θα θέλεις να τα παρατήσεις να είναι εκεί και να σου υπενθυμίζουν ποιος είναι ο στόχος σου!Επίσης είναι σημαντικό να μην σε προκαλούν, δηλαδή να μη τρώνε μπροστά σου όλα αυτά που δεν μπορείς εσύ να φας.