Πώς θα τον κάνεις να σε θέλει… τρελά!

Ζητάς συμβουλές και γνώμες από τις φίλες σου όταν τις συναντάς για να τον κάνεις να σε θέλει τρελά κι εκείνες σου δίνουν την δική τους άποψη, με βάση πάντα τις δικές τους εμπειρίες και τη ζωή τους! Να πάω μαζί του για μπάνιο; Ρωτάς. Να πας λέει η μία, να μην πας λέει η άλλη, να πας αργότερα λέει η τρίτη. Τι πρέπει να κάνεις, αφού είσαι ερωτευμένη κι εκείνος ακόμη δεν έχει πέσει στα… δίχτυα σου. Εμείς σου δίνουμε μερικές ιδέες, που είναι σίγουρες και τ΄αποτελέσματα θα είναι θεαματικά!

1. Μην είσαι πάντα διαθέσιμη 

Αυτό είναι το πιο γνωστό και σίγουρο κόλπο για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου. Αλλά θέλει τρόπο. Θα πρέπει δηλαδή πρώτα να έχετε αναπτύξει μια σχέση, φιλία εννοούμε, να περνάτε καλά μαζί όταν συναντιέστε για να “πιάσει” αυτό το κόλπο. Γιατί αλλιώς, απλώς δεν θα το καταλάβει. Μην το φθάσεις στα άκρα. Τη μια φορά θα μπορείς, την άλλη θα μπορείς λίγο αργότερα, την τρίτη δεν θα εμφανιστείς καθόλου. Τώρα βέβαια το καλοκαίρι αν βρίσκεστε σε μια παραλία κι ένα μπαρ, δεν θα κλειστείς στο σπίτι για να μην είσαι πάντα διαθέσιμη, Άρα, εκεί που θα είστε στην παραλία, πριν φύγει εκείνος θα φύγεις, λέγοντας ότι πρέπει να κάνεις κάτι δουλειές ή το βράδυ που θα έχετε ραντεβού για φαγητό και ποτό όλη η παρέα, εσύ θα πας είτε πολύ πιο αργά, επικαλούμενη πως θες να φας με τους γονείς σου, είτε θα πας μονο στο μπαρ.

2. Μην φοβάσαι στις σιωπές 

Κάθεστε μαζί, μιλάτε και ξάφνου δεν έχετε τι άλλο να πείτε. Στίβεις το μυαλό σου να πιάσεις μια καινούργια κουβέντα, μέχρι που ξεκινάς να μιλάς για τον καιρό, το φεγγάρι ή οποιαδήποτε άλλη σαχλαμάρα που στην πραγματικότητα κανέναν δεν ενδιαφέρει. Μην έχεις άγχος για τις σιωπές και τα κενά. Είναι ανθρώπινο, κι από το να λες πράγματα που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον καλύτερα να μην μιλάς καθόλου. Ασε δε που φαίνεται έτσι το άγχος σου, να γεμίσεις τις σιωπές.

3. Να είσαι ενδιαφέρουσα, να μιλάς αλλά και ν΄ακούς 

Μίλα γι αυτά που ξέρεις, αυτά που σε ενδιαφέρουν και ρώτησέ τον  γι αυτά που δεν γνωρίζεις. Άκουσέ τον με προσοχή και μάθε από αυτά που σου λέει. Μια γυναίκα είναι πολύ ελκυστική όχι μόνο όταν ξέρει, αλλά κι όταν ρωτάει.

4. Μη χάσεις την προσωπικότητά σου σε καμία στιγμή 

Πολλές γυναίκες (αλλά και άνδρες) στην προσπάθειά τους να κατακατήσουν κάποιον, λένε μερικές… υπερβολές που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, μόνο και μόνο για να δείξουν πως έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Εσύ μην το κάνεις, δεν έχει νόημα γιατί αν αύριο είστε μαζί με αυτόν τον άνθρωπο θα καταλάβει πως δεν ξέρεις σερφ και δεν σ΄αρέσει να παρακολουθείς ποδόσφαιρο. Πες την αλήθεια για όλα όσα σου αρέσουν και δεν σου αρέσουν. Έτσι θα δείξεις πως έχεις μια δυνατή προσωπικότητα με αυτοπεποίθηση.

5. Φέρσου με τρόπο μια κρύο μια ζέστη

Γνωστή και παλιά τεχνική που τρελαίνει τους άντρες. Εκεί που είστε κοντά και του πιάνεις που και που το χέρι γελώντας, απομακρύνσου, πήγαινε μια βόλτα κι όταν επιστρέψεις να είστε λιγότερο… ζεστή. Εκείνος θα περιμένει να επαναληφθεί η προηγούμενη συμπεριφορά, θα το δεις στο βλέμμα του αλλά εσύ, καθυστέρησέ το όσο μπορείς.

6. Αργοπόρησε το σεξ 

Προσπάθησε να αργοπορήσεις τη στιγμή που θα κάνετε σεξ κι αυτό όχι για να φανείς πιο… καλό κορίτσι, αλλά για να του ανάψεις τη φλόγα ακόμη περισσότερο και να σε κυνηγήσει. Γιατί κακά τα ψέματα, όσο πιο νωρίς μια γυναίκα πέφτει στο κρεβάτι, τόσο πιο νωρίς χάνει το ενδιαφέρον του ένας άντρας. Αυτό από τη στιγμή της γνωριμίας φυσικά, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζονται χρόνια και μέσα σε μια νύχτα η σχέση τους μεταλλάσσεται, κάνουν σεξ και ζουν για πάντα ευτυχισμένοι. Αυτό είναι άλλο!