Ραντεβού: 12 κακές συνήθειες που πρέπει να κόψεις

Με τον ερχομό του φθινοπώρου, είναι μια ευκαιρία να ανανεωθείς ψυχικά και σωματικά. Μαζί λοιπόν με τους στόχους σου για υγιεινή διατροφή, γυμναστική, διασκέδαση και επαγγελματική ανέλιξη, τι θα έλεγες να κόψεις τις κακές συνήθειες που έχεις υιοθετήσει στα ραντεβού σου;

1. Στέλνεις μηνύματα όταν έχεις πιει

Θα κάνουν το hangover της επόμενης μέρας ακόμη χειρότερο!

2. Περιμένεις από τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση

Βγες έξω, χαμογέλα και φλέρταρε. Μην περιμένεις τα πάντα στο πιάτο.

3. Ζεις στο παρελθόν

Άφησε πίσω σου διαλυμένες σχέσεις, απογοητεύσεις και λάθη. Αν δεν απελευθερωθείς, δεν μπορείς να είσαι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες.

4. Σπαταλάς τον χρόνο σου σε άντρες που δεν τους αρέσεις

Μπερδεμένα μηνύματα και κινήσεις; Πήγαινε στον επόμενο!

5. Ή που δεν σου αρέσουν

Μην πιέζεσαι χωρίς λόγο μόνο και μόνο επειδή δεν θέλεις να είσαι μόνη σου.

6. Κρύβεις τον πραγματικό σου εαυτό

Θέλεις να είσαι η άνετη φίλη του που δεν έχει πρόβλημα αν ο φίλος της περνάει τα σαββατοκύριακα με τους κολλητούς του, αλλά σε ενοχλεί όταν δεν σου δίνει προσοχή και σημασία; Πες πραγματικά τι νιώθεις και τι θέλεις, γιατί μόνο τότε θα είσαι πραγματικά ευτυχισμένη.

7. Εστιάζεις στα ελαττώματα

Μιλούσε λίγο παραπάνω για τη δουλειά του; Δεν είχε και το καλύτερο κούρεμα; Αν δίνεις σημασία σε μικρά ελαττώματα, δεν θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις και να αφεθείς.Ξέχνα το πρώτο ραντεβού κι άφησέ τον να σε εντυπωσιάσει.

8. Εστιάζεις στα δικά σου ελαττώματα

Είτε πέρασε καιρός από την τελευταία σου σχέση είτε είσαι πιο ντροπαλή από τις υπόλοιπες φίλες σου, μην αφήνεις τις ανασφάλειες και τα όποια ελαττώματά σου να σταθούν εμπόδιο στην ερωτική σου ζωή. Σκέψου τι είναι αυτό που σε κάνει σέξι και ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και τόνισέ το.

9. Ανησυχείς συνεχώς για το τι θα σκεφτούν οι φίλοι σου

Μην αφήνεις να σε επηρεάσουν οι γνώμες των φίλων σου για τη δουλειά, το παρουσιαστικό, την προσωπικότητα ή το backgound αυτού που σου αρέσει. Εσύ είσαι αυτή που έχεις την τελική γνώμη. Οι σοφές συμβουλές βέβαια είναι καλοδεχούμενες.

10.  Περιορίζεσαι σε έναν τύπο άντρα

Μην αφήσεις τη φράση “Δεν είναι ο τύπος μου” να βγουν από το στόμα σου. Δώσε στον άλλον αλλά και στον εαυτό σου μια ευκαιρία.

11. Περιμένεις τηλεφώνημα ή μήνυμά του

Μη χαλάς τη διάθεση και τη μέρα σου περιμένοντας πάνω από το τηλέφωνο. Έχεις και καλύτερα πράγματα να κάνεις.

12. Επιστρέφεις πάντα στον πρώην

Υπήρχε κάποιος λόγος που δεν προχώρησε η σχέση. Μην μπεις στον πειρασμό να στείλεις μήνυμα, να πάρεις τηλέφωνο, να ξεψαχνίσεις το προφίλ του στο facebook ή να κάνεις σεξ μαζί του. Κακό στον εαυτό σου κάνεις.