Τα 12 πιο απίστευτα πράγματα που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι!

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιέσαι αν ξέρει ακριβώς τι κάνει όταν είστε στο κρεβάτι. Ευτυχώς, αρκετές είναι και οι περιπτώσεις που ενθουσιάζεσαι με τις κινήσεις του και τη φαντασία του.

Υπάρχουν 12 απίστευτα πράγματα που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι και σε ενθουσιάζουν είτε έχουν να κάνουν με το ζέσταμα, είτε με κάτι που κάνει κατά τη διάρκεια, είτε με το τι θα κάνει μετά το σεξ.

1. Σέξι φιλιά: Το ιδανικό ζέσταμα για το σεξ είναι τα παθιασμένα φιλιά που σου δείχνουν πόσο πολύ σε θέλει.

2. Χωρίς προσδοκίες: Οτιδήποτε σου κάνει χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Το κάνει απλά για να σε ευχαριστήσει και σου αρέσει!

3. Γέλιο: Μερικές φορές είναι ωραίο να μπορείς να γελάς με τον παρτενέρ σου, όταν κάτι περίεργο συμβαίνει κατά τη διάρκεια του σεξ.

4. Το πείραγμα: Όταν σε φιλάει αλλά δεν προχωράει, όταν δημιουργεί μια αναμονή που σε κάνει να θέλεις να του σκίσεις τα ρούχα!

5. Άγριο σεξ: Υπάρχει κάτι που σε ερεθίζει στο άγριο σεξ, γιατί δείχνει το πόσο παθιασμένος είναι μαζί σου.

6. Ρομαντικό σεξ: Καλό το άγριο σεξ, αλλά όταν θέλει να κάνετε έρωτα σε εκπλήσσει ευχάριστα.

7. Άνεση: Όταν είναι άνετος και δεν φοβάται να σου πει τι θέλει, δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος για να κάνεις κι εσύ το ίδιο και να ξεπεράσεις τα ταμπού σου.

8. Σεξ όπως στις ταινίες: Όταν βάζει το κατάλληλο τραγούδι, έχει φτιάξει ατμόσφαιρα στο δωμάτιο και σε υποδέχεται σαν τον Ryan Gosling στο The Notebook, χάνεις τη μιλιά σου!

9. Κουβέντα μετά το σεξ: Υπάρχει κάτι μαγικό στο να μπορείς να μιλήσεις για ό,τι σε ενδιαφέρει μαζί του, ενώ είστε γυμνοί στο κρεβάτι.

10. Κοπλιμέντα: Στα κάνει συνέχεια, αλλά όταν στα κάνει κατά τη διάρκεια του σεξ έχουν άλλη βαρύτητα!

11. Δαγκωματιές: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από όταν σε δαγκώνει την ώρα που σε φιλάει.

12. Τα κόλπα του: Όλοι οι άντρες έχουν κάποια μαγική κίνηση, ένα κόλπο στο οποίο πιστεύουν ότι είναι, και συνήθως είναι, τέλειοι.