Υγιεινά Διατροφικά Tips

Διατροφικές συμβουλές που ακολουθούν πιστά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ. Ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Πρόκειται για τα μεγαλύτερα διατροφικά μυστικά που βοηθούν στην απώλεια βάρους παραμένοντας υγιείς.

Δείτε ποια είναι αυτά…

Πρωτεΐνη για βραδινό 

AdTech Ad

Τη μεγαλύτερη ποσότητα πρωτεΐνης κρατήστε την για το βράδυ. Το βράδυ το σώμα ξεκουράζεται και έχει όλο το χρόνο να επιδιορθώσει τους μύες και τους ιστούς του.

Αμύγδαλα για Σνακ 

Τέλειο γεύμα για πριν την προπόνηση. Περίπου 12 ωμά αμύγδαλα σε συνδυασμό με ένα φρούτο θα σας δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια. Ο συνδυασμός των λιπαρών και της ζάχαρης είναι εξαιρετικά αναζωογονητικά για μια προπόνηση 90 λεπτών.

Πείτε αντίο στο Ψωμί 

Αποφύγετε τα τρόφιμα που περιέχουν απλούς υδατάνθρακες, γλουτένη, ζάχαρη. Με λίγα λόγια απομακρυνθείτε από τροφές επεξεργασμένες και στραφείτε σε εκείνες που πλησιάζουν όσο γίνεται περισσότερο στην πρωταρχική τους μορφή.

Προσοχή με τα Συμπληρώματα 

Κανένα από αυτά τα χαπάκια δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα πλήρες γεύμα, ούτε να ακυρώσουν την πίτσα που φάγαμε.

Αποφύγετε οτιδήποτε με λίγα λιπαρά και λίγη ζάχαρη

Αποφύγετε τα τρόφιμα με την ένδειξη λίγη ζάχαρη ή καθόλου / λίγα λιπαρά ή καθόλου.

Εξαλείψτε τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή σας

Όσο είναι δυνατόν προσπαθήστε να τα απομακρύνετε από τις διατροφικές σας συνήθειες. Ο άνθρωπος είναι το μόνο ενήλικο ον που συνεχίζει να πίνει γάλα στην υπόλοιπη ζωή του.

Πίνετε Νερό 

Φροντίστε να πίνετε όσο γίνεται περισσότερο νερό για την ενυδάτωση του οργανισμού σας.

Αποφύγετε τα Αθλητικά Ποτά

έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και ζάχαρη, ακόμα και καφεΐνη τα οποία είναι ικανά να δημιουργήσουν πεπτικές ενοχλήσεις. Το είδος της ενέργειας που σας παρέχουν δεν είναι «βιώσιμο».

Αποφύγετε τις Μπάρες Πρωτεΐνης

Μην ξεγελιέστε. Πρωτεΐνη βρίσκουμε μόνο στα αυγά, στα πουλερικά, στο κρέας, στα ψάρια, στους ξηρούς καρπούς. Εάν παρόλα αυτά επιλέξετε κάποια πριν την προπόνηση σας βεβαιωθείτε πως η περιεκτικότητα της είναι 50/50 σε λιπαρά/ζάχαρη που χρησιμοποιούνται σαν ενέργεια για την προπόνηση σας.